bandera-catalunya-minibandera-españa-minibandera-uk-mini


Cal Son
és una casa situada en el nucli urbà del poble d’Alpens, davant una placeta, a cinquanta metres de l’església i de la plaça Major. La casa es va construir l’any 1771 i correspon a una tipologia típica de casa de poble entre mitgeres, però per la banda nord limita amb l’antic hort de les monges, actualment convertit en jardí privat. Aquesta residència va ser comprada per l’àvia de l’actual propietària l’any 1961 i fins enguany ha estat, i és encara, la casa on la família gaudeix del lloc, del poble i de la seva gent.

L’edifici està orientat a ponent i consta de planta baixa, planta primera, planta segona i golfes amb coberta a dos vessants de teula ceràmica. La façana principal dóna al carrer, la façana posterior obre a un antic patiet de Ca les Monges i la banda nord obre tan sols a través d’una petita finestreta de les golfes. L’any 1997 la casa va ser totalment rehabilitada i acondiciada i l’any 2010 es va instal·lar la calefacció i un elevador que comunica la planta baixa amb la planta primera.

A planta baixa hi ha el menjador, la cuina i un bany petit; a planta primera un dormitori doble amb bany complert incorporat i una sala amb llar de foc; a planta segona un dormitori doble, un dormitori simple i un bany complert comunicat amb una eixida. L’habitatge conserva antics mobles i objectes que han anat formant part de la seva història, però està totalment equipat amb les instal·lacions i complements actuals necessaris per oferir una estança còmode i agradable.

Serveis i equipament: Accés a Internet, Documentació sobre la zona, Rentadora, Calefacció, Cuina i forn de gas, Nevera amb petit congelador, Assecador de cabell, Televisió, Llar de foc i Biblioteca.

pictogramas-CAT


Cal Son
es una casa situada en el núcleo urbano del pueblo de Alpens, frente a una placita y a cincuenta metros de la iglesia de la Plaza Mayor. La casa se construyó en el año 1771, y corresponde a una tipología típica de casa de pueblo entre medianeras, aunque por su costado norte limita con el antiguo huerto de las monjas, actualmente convertido en jardín privado. Esta residencia fue comprada por la abuela de la actual propietaria en el año 1961 y, hasta hoy en día, es el lugar donde la familia disfruta del lugar, del pueblo y de su gente.

El edificio está orientado a poniente, y consta de planta baja, planta primera, planta segunda y buhardilla, y está coronado por una cubierta a dos aguas de teja cerámica. La fachada principal se ofrece a la calle, la fachada posterior se abre a un antiguo patio de Ca les Monges, y su parte norte sólamente se comunica con el exterior a través de una pequeña ventana en la buhardilla. En el año 1997, la casa fue totalmente rehabilitada y acondicionada, y en el año 2010 se instaló la calefacción y un elevador que comunica la planta baja con la primera planta.

En la planta baja se encuentan el comedor, la cocina y un baño pequeño; en la primera planta, encontramos un dormitorio doble con baño incorporado y una sala con chimenea; en la segunda planta, tenemos un dormitorio doble, un dormitorio sencillo y un baño completo comunicado con el balcón. La vivienda conserva los muebles antiguos y todos los objetos originales que han ido formando parte de su historia, pero está totalmente equipado con las instalaciones y complementos actuales necesarios para ofrecer una estancia cómoda y agradable.

Servicios y equipamiento: Acceso a internet, Documentación sobre la zona, Lavadora, Calefacción, Cocina y horno de gas, Nevera con un pequeño congelador, Secador de cabello, Televisión, Chiminea y Biblioteca.

pictogramas-ESP


Cal Son
is a house located within the urban area of the village of Alpens, right in front of a small square, only fifty meters away from the church in Plaza Mayor. The house was built in 1771, according to the typical village house typology. On its north side, it borders with the old nun’s orchard, currently turned into a private garden. This residence was bought by the current owner’s grandmother in 1961 and it has remained till today as the place where the family enjoys the place, the village and its people.

The building is facing west, and consists of ground floor, first floor, second floor and an attic below a gabled roof. The main facade faces the street, the rear facade opens to the old courtyard of Ca les Monges, and its northern part communicates with the outside only through a small window in the attic. In 1997, the house was completely renovated and refurbished, and in 2010 we installed the heating and an elevator connecting the ground floor with the first floor.

On the ground floor you will find the dining room, the kitchen and a small bathroom; on the first floor, we have a double bedroom with en-suite bathroom and a living room with fireplace; on the second floor, there is a master bedroom, a single bedroom and a full bathroom, which is connected to the balcony. The house keeps the old furniture and all the original objects that have been part of its history, but it is also fully equipped with the current facilities and complements in order to offer a comfortable and pleasant stay.

Services and equipment: Internet access, Information about the area, Washing machine, Heating, Gas oven and stove, Refrigerator with a small freezer, Hair dryer, Television, Fireplace and Library.

pictogramas-ENG

Anuncis